08/06/2026
Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο
«Μήδεια» του Ευριπίδη
8 & 9 Ιουνίου 2026
Η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Λακωνίας (ΕΘΟΛ), για πρώτη φορά στη 25χρονη πορεία της, παρουσιάζει αρχαία τραγωδία.
Η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Λακωνίας (ΕΘΟΛ), για πρώτη φορά στη 25χρονη πορεία της, παρουσιάζει για την καλοκαιρινή θεατρική περίοδο του 2026 αρχαία τραγωδία και συγκεκριμένα τη Μήδεια του Ευριπίδη, σε μετάφραση του Γιώργου Χειμωνά και σκηνοθεσία του Δημήτρη Αγορά.
Πρόκειται για μια μεγάλη και φιλόδοξη παραγωγή με 17μελή θίασο, πρωτότυπα κοστούμια και πρωτότυπη μουσική βασισμένη σε αρχαία όργανα, όπως βάρβιτος, κίθαρις, λύρα και αρχαιοελληνικοί αυλοί.
Η παράσταση πλαισιώνεται από την παρουσία δύο μουσικών επί σκηνής, καθώς και από εντυπωσιακά σκηνικά και φωτισμούς, που συμβάλλουν στη δημιουργία μιας ιδιαίτερα ατμοσφαιρικής θεατρικής εμπειρίας.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πληροφορίες Εκδήλωσης
Ημερομηνία
8Ιουνίου2026
Ώρα
9:30 μμ
Τοποθεσία
Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο
